10.1.2010

Treenipäivä

Salikassin pakattuani painuin parkkipaikalle raapimaan auton ikkunat puhtaiksi ja kaasuttelin salille toppahousut kahisten. Pukkarissa kuorin toppavarustuksen ja alta mustat treenivaatteet - salitrikoot ja toppi. Mua paleli eikä tehnyt mieli ottaa hupparia pois päältä. Onneksi pyörän selässä tuli hetkessä lämmin. Spinningauditoriossa vaihdoin treenimoodin päälle ja keskityin treenaamiseen. Tänään en saanut puristettua ihan kaikkia mehuja irti itsestäni, koska torstainen "miesjumppa" painoi lihaksissa. Nimettiin kaverin kanssa Elixian uusi X fit -tunti miesjumpaksi, koska tunnin kuvauksessa lukee näin:

X fit on yksi ELIXIA:n vuoden 2010 päätuotteista ja ensimmäinen, joka on kehitetty ja suunnattu erityisesti miesjäsenillemme. X fit harjoittelu on oivallinen lisä perinteiselle saliharjoittelulle. Se on loistava vaihtoehto jäsenille, jotka pitävät saliharjoittelusta, mutta joilla ei ole suunniteltua harjoitusohjelmaa. X fit tarjoaa myös hyvää vaihtelua niille, jotka noudattavat säännöllistä saliharjoitusohjelmaa. Tunti ei sisällä askelsarjoja.

Mä olen sen verran äijä, että oli pakko kokeilla tuota tuntia ja voin kertoa, että oli sen arvoista. Tunti oli tosi rankka ja siksi ihana. Rankka on synonyymi isolle määrälle endorfiineja! Hah. Aion mennä tunnille taas ensi torstaina, vaikka en ole vielä tänäänkään toipunut kunnolla rääkistä.

Ja takaisin tähän päivään... Spinningin jälkeen tein normaalin salitreenini. Tänään tein sen aika nopeasti. Palauttelin sarjojen välissä vain 30 sekuntia ja jatkoin taas. Ihan hyvältä tuntui.

Nyt rupean venyttelemään. Aion tehdä oikein huolelliset venyttelyt ja rupean samalla katsomaan leffaa subilta.

Spinning
Kesto: 0:56
Kcal: 521
Keskisyke: 152
Maksimisyke: 176

Sali
Kesto: 0:35
Kcal: 284
Keskisyke: 140
Maksimisyke: 162

Lähde: Elixia

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails