9.2.2010

Höttöpää ajoi kolarin

Lähdin eilen illalla muka kylään tyttöjen kanssa. Pääsimme ehkä kahden kilometrin päähän, kun ajoin edessä ajavan auton perään. En jaksa eritellä tilannetta enää sen tarkemmin. Olin tosi järkyttynyt ja aika hysteerinen, mutta onneksi kenellekään ei käynyt mitään. Tänään kävin sitten tekemässä vahinkoilmoituksen ja poliisilaitoksella kuulustelussa. Jännittävä kokemus tuokin. Nyt mulla on niskat ja pää kipeänä ja se flunssa tietysti vaivaa edelleen.Kolarin jälkeen rauhoituin kuuntelemalla siskon sellonsoittoa. Sisko on ammattimuusikko ja osaa soittaa tosi ihanasti. Juteltiin jälleen yömyöhään takan ääressä. On ollut niin ihanaa jutella ja olla täällä. Eikä tämä lepokaan varmaan pahitteeksi ole, vaikka mulla onkin hinku päästä taas urheilemaan.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vai kolarin ajoit ja vielä ihan meidän naapurustossa :D

No, onneksi ei käynyt pahemmin. Tuo risteys on kyllä eräs Suomen typerimmistä risteyksistä, etenkin vastakkaiseen suuntaan ajettaessa.

terveisin,
Innokas lukijasi

Ele kirjoitti...

Kiva kun ilmiannoit itsesi! Kolarin tosiaan tömäytin. Lähdettiin tuosta liikennevaloista enkä tajunnut, että tyypit voi vielä jarruttaa ennen moottoritielle menoa. Oletin, että vauhti kiihtyy koko ajan, mutta yhtäkkiä ne jarruttikin ja siinä sitä oltiin. Miksi ihmeessä on kolmio ENNEN moottoritietä? Sain tuosta hyvästä vielä sakotkin.

Related Posts with Thumbnails