12.2.2010

Viikon urheilutauko

En ole pystynyt viikkoon urheilemaan. Olo on kauhea. Olen ihan turvonnut ja löysä. Tänään on ensimmäistä kertaa sellainen olo, että voisin kuvitella urheilevani, mutta olenkin sitten tämän päivän kuopuksen kanssa kotona ja illalla on koulua. Kuopukselle tuli eilen kotimatkalla vatsatauti. Saa nähdä milloin se tarttuu muille.

Ajettiin eilen yötä vasten Oulusta kotiin. Sain pienen ajokammon kolarista ja ajokeli oli eilen ihan hirveä. Lunta satoi pyryttämällä lunta ja näkyvyys oli ehkä metrin eteenpäin. Olimme 01.30 kotona, olin ihan poikki kotiin päästyäni. Oli muuten ihana päästä miehen viereen nukkumaan.
Mulla on tänään synttärit! :) Sain mieheltä lahjaksi ihanan ison laukun ja luonnonvalkoisen palmikkoneuleen, sellaisen rennon, jossa on huppu. Äitikin oli sujauttanut mukaani kirjekuoren, jossa oli muutama seteli ja siellä luki: "perheen taloudenhoitajalle IKIOMIIN juttuihin". Yllättävän kivaa, että ihmiset muistaa. Oletin, että ensi vuonna vasta, koska silloin täytän pyöreitä. Kääks.

Tänään muuten aion taas palata ruotuun. Ei enää leipää, pullaa, suklaata, karkkia, leivonnaisia... Alkoikin jo ällöttää tämä puputtaminen. Huomenna aion uskaltautua puntarille. A-pu-a.

Nyt tämä taloudenhoitaja menee pesemään pyykkiä.

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails