21.4.2010

Kellä on uudet lenkkarit?

No mulla. Oon aivan erityisen fiiliksissäni! Muhun otettiin viime viikon lopulla eräästä viestintätoimistosta yhteyttä ja kysyttiin olisinko kiinnostunut testaamaan maastojuoksulenkkareita. Arvatkaa olinko? Tänään lenkkarit tulivat postista ja pakkohan se oli heti päästä testaamaan. Laitoin lenkkarit jalkaan heti, kun sain riivittyä ne paketista ja heti alkuun ne tuntuivat vähintäänkin taivaalliselta koko päivän koroissa seisomisen jälkeen. Kenkä tuntuu aika pehmeältä jalassa. Mietin, että onkohan niissä jonkinlaista sisäsyrjän pronaatiotukea? Hmm. Saatekirjeessä luki, että "pidä hauskaa" ja mähän pidän! Flunssa on siis helpottanut, joten juoksemaan, mars.

No, tällaiset ne ovat.
Uutukaiset lenkkarit jaloissani lähdin siskon luo. Juoksimme yhdessä ihanissa merenrantamaisemissa ja puhua pälpätimme. Sisko poikkesi Makuunmissa hakemassa yksinäisen illan iloksi karkkia ja mä kävin Koti Pizzassa pissalla. Todelliset lenkkeilijät! Hah. Olipa virkistävää juosta ja ennen kaikkea ei tuntunut yhtään pahalta juosta, olo suorastaan parani juoksun ansiosta. Mulla on koko päivän ollut orastava päänsärky ja siitä johtuva oksettava olo. Liikkumattomuus ei vain sovi mulle, enkä voi ymmärtää ihmisiä, jotka eivät liiku ollenkaan. Eikö niillä ole paha olla?

Ruokailusta/ruokavaliosta haluan sanoa sen verran, että tämä viikko ei ole syömisieni osalta mitenkään esimerkillinen, tai hyvä, tai mitään. Elämä on vain joskus niin hektistä, ettei ehdi panostamaan ruokailuun, vaikka tärkeänä asiana sitä pidänkin. Panostamisella tarkoitan monipuolista syömistä. Olen tällä viikolla syönyt eväitä työpaikkaruokalassa syömisen sijaan ja urheilin tälle viikolle ensimmäisen kerran tänään. Nämä asiat vaikuttaa. Urheilupäivinä ja seuraavana pitää syödä ja juoda huomattavasti enemmän, muuten ei jaksa. Noniin, tänään siis söin näin:

Klo 06.30
Sama setti kuin yleensä (ruisleivät ja kahvi)

Klo 08.00
Vihreä tee
Vesi

Klo 11.30
1 pkt maksalaatikkoa (400 g)
Puolukkahilloa
Vettä

Klo 14.00
Iso maitokahvi
Vähärasvainen mansikkarahka
Vettä

Klo 16.00
Banaani

Klo 17.30
Myslipatukka (tätä tapaa en aio opetella)

Klo 18.00
Jauhelihakeittoa
Maitoa

Klo 21.15
Rasvatonta rahkaa
Pakastemarjoja
Loraus Creme Vanillaa
Light cola herkunnälkään

Tuolla ne salaattiainekset edelleenkin odottaa kaapissa. Kelatkaa, että päivän päätteeksi väsyttää niin paljon, ettei jaksa salaattia pilkkoa. On tääkin.
Liikkumiset
Juoksu 9,96 km
Kesto: 1:01
Km-aika/vauhti: 0:06:13 /9,62 km/h
Kcal: 451
Keskisyke: 138
Maksimisyke: 152

Uudet lenkkarit tuntuivat juostessa oikein hyvältä. Kyllä ne selkeästi tuntuu paremmilta maastossa, koska pohja on jotenkin tukevampi jalalle kuin mihin olen tottunut. Asfaltilla lenkkarit tuntuivat vähän klohmoilta.

Jatkan testailuja ja raportoin, jos havaitsen jotain muuta eroa Asicseihin verrattuna. Olen ollut asicsuskovainen viimeiset viisi vuotta. Vaikka on noita ehkä vähän hölmöä verrata selkeästi eri kategorian kenkiin.

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails