13.4.2010

Tää on niin tätä ja muutakin

Sunnuntai oli aivan ihana päivä! Aamulla kävin juoksemassa ihanassa aurinkoisessa säässä vajaat 8 kilometriä, sit pikaiseen kävin suihkussa ja puin vaatteet päälle. Mies vei mut Flamingoon naisten seuraan. Kylpylässä oli ihanaa. Se "hoito", missä me käytiin oli ehkä enemmän läppä kuin hoito, mut hauska se oli silti. Mikäköhän sen hoidon nimi oli... Tässä lainaus Flamingon sivuilta:

Sabbia Med®
Mystisessä hiekkarantahuoneessa kuljetaan valon mukana auringon noususta auringon laskuun. Lämmin hiekka, aromaattiset tuoksut ja rentouttava musiikki takaavat unohtumattoman elämyksen. Hoidon vaikutus: Virkistää, kirkasvalohoito lisää D-vitamiinin tuotantoa. Vahvistaa immuniteettisuojaa. Auttaa ehkäisemään mm. kaamosväsymystä. Kesto 30 min. Sabbia Med 1-20 henkilöä. Hinnat per hlö. Ma-Su 39€
Siellä me pötköteltiin hiekalla bikineissä ja kikatettiin. Oltiin ihan liian levottomalla tuulella pötköttelyyn. Pitihän se heti päästä vaihtamaan kuulumisia, koska ei oltu pitkään aikaan nähty.

Hoidon jälkeen säntäilimme pitkin kylpylää kovaäänisenä kanalaumana. Laughing Ilta jatkui yhden meistä kotona syöden ja jutellen. Ihana päivä, vaikkakin haikea. Yksi meistä muuttaa Amerikkaan. Snif. Illalla se asia jysähti tajuntaan ja vieritin parit kyyneleetkin asian takia. A, oot ihana! Heart

Eilinen oli taas ihan normipäivä, paitsi ilta. Meidän pieni sairasteleva karhunpoika säikäytti meidät. Hänen silmät turposivat yhtäkkiä uudestaan ja toisesta silmästä vuoti verta! Surprised Jorvista löytyi apu, eikä kyseessä ole mikään vakava juttu, mutta tänään seurailen tytön vointia kotona ja katson, että lääkkeet tehoaa. Muuten joudumme lähteä taas päivystykseen.

Tämän päivän treeneistä en vielä tiedä, koska mies pyysi päästä pitkästä aikaa pelaamaan. Elättelen toiveita pikaisesta lenkistä ennen hänen treenejä. Jospa huomenna arki palautuisi taas normaaliksi pitkäksi aikaa. Jotenkin hävettää olla kotona sairaan lapsen kanssa enkä tiedä miksi. Vielä enemmän hävettäisi viedä sairas lapsi päiväkotiin. Ei oo heleppoa olla äiti.

11.4.2010
7,91 km juoksu
Kesto: 0:46
Km-aika:0:05:55
Kcal: 394
Keskisyke: 144
Maksimisyke: 161

Ilouutinen: iPodin piuha löytyi!! Latasin heti paljon lisää ihanaa musiikkia. Nyt kuuntelen pitkästä aikaa Musen The Resistance -albumia. Ihanaa musiikkia, vaikka tuleekin viime syksyltä vähän huonoja muistoja.
Mun pitäis päivittää viikkoyhteenvedot joskus kunhan vaan olisi aikaa.

4 kommenttia:

nazzy kirjoitti...

Tutunnäköisissä maisemissa juokset. Mä asuin nuorena Niittarissa ja meijän eka yhteinen kämppä oli Otaniemessä. Nyt muutetaan tuonne suuntaan kanssa. :D

Toivottavasti pieni potilas on jo paremmassa kuosissa! ♥

Ele kirjoitti...

nazzy, Hauskaa! :) Tää on ihan huippua seutua!

Pikku potilas onnistui vielä toissailtana säikäyttämään, kun verta tuli taas silmästä, mutta tänään hän oli taas päiväkodissa, joten eiköhän nyt voi jo keskittyä normaaliin arkeen. Hope so!

Emppu kirjoitti...

Ai että olikin kiva päivä tuolla! Ja mä muuten kans pari kyyneltä vielä tirautin matkalla kotiin <3 Te kaikki ootte ihania ja Annikaa tulee ikävä!
Toivottavasti Saana voi jo paremmin!!

Ele kirjoitti...

Emppu, <3 S on jo ihan kunnossa! :)

Related Posts with Thumbnails