19.4.2010

Tämän päivän eväät

Nemin pyynnöstä ajattelin, että voisin vaikka tämän viikon kirjailla ylös syömisiä. Josko tämä saisi pysymään minut erossa herkuista.

Mun ruokavalio perustuu säännöllisiin ruoka-aikoihin. Syön joka päivä suurinpiirtein saman verran ja aina samaan aikaan. Arkipäivinä ruokavalio on paljon tiukempi kuin viikonloppuna, jolloin annan mopon karata käsistä. Olen vuosikaudet yrittänyt opetella yhteen herkkupäivään viikossa, johon on todella vaikea päästä. Usein perjantaisin ostan herkkuja niin paljon, että niitä syödään sitten koko viikonloppu. :D

Tänään olen syönyt

Klo 06.30
Kaksi jälkiuunileivän puolikasta
Floraa
Oltermannia
Kurkkua
Maitokahvi

Klo 08 (töissä)
Kuppi vihreää teetä
Pullo vettä
Klo 11.30
0,5 dl rasvatonta rahkaa
Sokeroimatonta mansikkakeittoa
1 rukiinen karjalanpiirakka
Vettä

Klo 12.30
Iso maitokahvi
Vettä

Klo 14.30
Iso maitokahvi
Vettä
1 rukiinen karjalanpiirakka

Klo 18.00
Makaronilaatikkoa, tummasta makaronista
Raejuustoa
Maitoa
Jälkkäriksi Brunbergin pusu (Mä dorka menin ostamaan niitä Hulluilta Päiviltä. Virhe!)

Klo 20
Lapsilta syömättä jäänyt pari kertaa haukattu moniviljapaahtoleipä ilman päällyksiä :D
Viili, jonka päällä talkkunaa ja sokeria (äidiltä opittu tapa)
Vettä

Kohta juon ehkä vielä yhden kupin vihreää teetä.

Tänään en syönyt pahemmin hedelmiä, kasviksia, vihanneksia tai marjoja, mutta toisena päivänä sitten. Joskus on tällaisia päiviä, jolloin ruuan maulla ei ole niin väliä kunhan vain maha tulee täyteen.

Mulla on vieläkin nenä ihan tukossa, mutta olo alkaa olla jo voiton puolella. Huomenna taidan napata yhden Duactin, jos se toisi helpotusta tukkoiseen oloon. Ehkä pääsen keskiviikkona urheilemaan.

Suunnittelen vieväni pyörän huoltoon. Mun pyörä on ikivanha Ellokselta ostettu Eldorado, sen avain on ollut pari vuotta hukassa. Hukassa se on edelleen, mutta jos ne huollossa suostuisivat sahaamaan lukon auki. Itse en siihen kyennyt rautasahallani. Eldorado on oikeasti ollut hyvä pyörä, enkä siksi edes suunnittele ostavani uutta. Luotan siihen, että tuon saa vielä kuntoon, vaikka se onkin ollut heitteillä. Työmatkapyöräilystä en voi haaveilla ennen kesää, koska lapset pitää hakea vielä kesäkuun alkuun asti aina vanhalta asuinalueelta, mutta ehkä sen jälkeen. Mutta pääsisinhän mä pyörällä kätevästi salille jne. Pitääpä ottaa ens viikonloppuna asiaksi.

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails