7.4.2010

Uusi ulottuvuus

Hellurei,

kävin eilen tsekkaamassa Länsiväylän Elixian. Se on lähes yhtä pitkän matkan päässä täältä uudesta kodista kuin Sellon Elixia, joten ajattelin käydä katsomassa miltä Länsiväylässä näyttää. Siellä sattui olemaan spinningtunti mulle paremmin sopivaan aikaan ja vieläpä tutun ohjaajan vetämänä. Länsiväylän sali oli tosi hieno ja jopa vieläkin isompi kuin Sellon sali. Ensivaikutelma oli siis tosi hyvä! Ainoa oli vaan, että ne tutut ja turvalliset kasvot puuttuivat, mutta eiköhän tuollakin rupea kasvot näyttämään tutuilta, jos käy tuolla seuraavan vuoden. Wink No en mä sentään vielä ole takkia kääntänyt, mutta tosi hyvä vaihtoehto tuo on. On paljon enemmän valinnanvaraa tuntiohjelmissa.
Treenasin valkoisessa topissa, mitä en kyllä aio tehdä toiste. Niin nolon näköistä, kun on ajovalot päällä, you know? Mutta oli ihana kyllä tehdä saliohjelma taas pitkästä aikaa läpi. Huomenna olis taas treenipäivä ja mietin salille juoksemista, mutta saas nähdä miten käy. Kurkku tuntuu karhealta ja oon ollut ihan sairaan väsynyt koko päivän.

Tämä päivä on mennyt kotona pientä karhunpentua hoidellessa. Tänään ei ole enää ollut aamun jälkeen kuumetta ja ruokakin alkaa maistua. Jee! Rassun silmät on vaan pahan näköiset, koska niissä on silmätulehdus.

Laiskottaa tämän blogin päivittäminen, mutta enköhän mä taas innostu.

Ainiin, treenit numeroina.

Tiistai 0604107

Spinning
Kesto: 1:01
Kcal: 552
Keskisyke: 149
Maksimisyke: 171

Sali
Kesto: 0:42
Kcal: 326
Keskisyke: 135
Maksimisyke: 160

Kyykyt 3 x 15 x 35 kg (aika keijukaista!)
Maastaveto 3 x 15 x 35 kg
Penkkipunnerrus käsipainoilla 3 x 15 x 7,5 kg
Ojentajat laitteessa (köydellä) 3 x 15 x 25 kg
Hauikset käsipainoilla 3 x 15 x 6 kg
Jalkojennosto selinmakuulla 3 x 15
Vipunosto 3 x 15 x 5 kg
Kulmasoutu 3 x 15 x 22 kg
Vartalonkierto vinopenkissä 3 x 20 x 10 kg


Missään kohtaa ei tehnyt tiukkaa! Ihmettelin oikein itsekin. Voiko olla, että tauon jälkeen voi sujua noin kivuttomasti kyykkyä lukuunottamatta samoilla painoilla? Olipa kivvaa! Ainoa ei kiva juttu on se, että mun iPodin piuha on hukassa. En ole onnistunut löytämään sitä muuton jälkeen. Treeni ilman musiikkia on niin paljon tylsempää.

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails