15.4.2010

Vä-syt-tää!

Oon ihan älyttömän väsynyt. Illalla nukkumaan mennessä väsyttää niin paljon, että koko kroppa tuntuu ihan puutuneelta. Olo on oikeastaan aika ihana, paitsi nyt, kun haluaisin lähteä salille. Tämä ilta venyi vähän pitkäksi, koska poikkesimme kirjastoon kotimatkalla, enkä nyt ehtinyt spinningiin. Ajattelin nyt sulatella hetken ruokaa ja juosta kohta salille tappelemaan raudan kanssa. iPodin akku on ladattu täyteen ja siinä on uutta ihanaa musiikkiakin, se motivoi.

Mä oon itsekin löytänyt lukemisen uudestaan. Luen joka päivä bussimatkat ja ehdin lukea melkeinpä yhden kirjan viikossa. Ihanaa. Nyt mulla on kesken Leijat Helsingin yllä. Sain sen takaisin veljeltä, jolla se oli ollut muutaman vuoden lainassa.

Rakastan kevättä! Mikään ei ole niin ihanaa kuin kevään haju (koirankakka), joka tarkoittaa lähestyvää kesää, koko ajan lisääntyvää lämpöä, kuplivaa mieltä, parhaita juoksukelejä ja kaikkea ihanaa. Meidän 8. hääpäivä lähestyy. Se on toukokuussa ja mietin, että haluaisin yllättää miehen jotenkin. Haluaisin viedä miehen viikonlopuksi johonkin kuhertelemaan mun kanssa. Very Happy Katsotaan onnistunko järjestämään lapsille hoitajan jne.

Ainiin joo, pikkuinen sairastelija säikäytti toisen kerran vuotamalla verta, mutta onneksi tilanne näyttää nyt rauhoittuneen. Huomenna pitäisi käyttää häntä vielä kontrollissa varmistamassa, että tulehdus on paranemaan päin.

Sain tänään töissä kehuja, siksikin on hyvä mieli! Jee. Vielä, kun tän väsymyksen saisi pois.

Tiistain treenit 1304107
Spinning
Kesto: 0:49
Kcal: 403
Keskisiyke: 141
Maksimisyke: 166

Sali
Kesto: 0:37
Kcal: 262
Keskisyke: 129
Maksimisyke: 155

Tein 3 x 15 kaikkia liikkeitä

Kyykyt 25 kg
Selänojennus 5 kg painon kanssa
Jalkojennosto
Hauikset 12 kg tangolla
Ojentajat pään takaa 10 kg kuulalla
Penkkipunnerrus vinopenkissä käsipainoilla 7,5 kg/käsi
Alataljasoutu 30 kg
Vipunostot 5 kg


Mulla on vähän mennyt Sellon Elixiaan maku, koska siellä on aina niin sairaan ruuhkaista. Ärsyttää jonottaa laitteisiin ja törmäillä ihmisiin. Tänään juoksenkin tuonne Länsiväylän Elixiaan. Nyt vielä vettä kitusiin ja juoksutrikoot jalkaan. Hejdå!

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails