11.5.2010

Helpottaa(ko)

Nyt on sitten lapsukaisten kasvatuskeskustelut käyty, esikoisen kouluun tutustuttu ja kesähoitajan paperit viety Kelaan, josko nyt alkaisi helpottaa?

Viime viikko oli aika löysää lötköttelyä ja en edes pahemmin kilahdellut, mutten ajatellut ottaa tavaksi.

Perjantaina olin viettämässä prinsessan synttäreitä (kaveri) ja meni myöhään. Oli kiva pitkästä aikaa bilettää oikein kunnolla. Lauloin karaokea (!), tanssin, söin ja nautin hyvästä seurasta.
Lauantaina nukuin puoli päivää ja ryhdistäydyin siinä vaiheessa, kun mama tuli meidän nurkille. Kävimme etsimässä hänelle pikkusiskon lakkiaisia varten juhlavaatteet. Mä toimin makutuomarina ja laahustin rumannäköisenä, mutta yllättävän reippaana paikasta toiseen. Juhlamekon löydyttyä palkitsimme itsemme mäkkiaterialla. Nam.

Sunnuntai oli aivan täydellinen, no oli lauantaikin aika ihana, kun sain nukkua ja mies teki viikkosiivouksen. Niin, sunnuntai... saimme aamulla käydä äitin kanssa juoksemassa. Äiti ei ole enää ihan maratonkunnossa, joten juoksimme ihanan rauhallisesti 7,5 km. Lenkin jälkeen laitoin ihanaa aurajuustolohta isot satsit ja sitä tuli yllättäen syömään mun neljä sisarusta kahdeksasta. Meitä oli lapset ja puolisot mukaan lukien yhteensä kolmetoista. Lojuttiin koko päivän meillä ja söimme itsemme pyörryksiin.

Tänään kävin pitkästä aikaa treenaamassa perus treenin, eli spinning + sali. Oli ihanaa, vaikka kyllä taas huomaa, että taukoa on ollut.

Nyt nukkumaan, että jaksan herätä ennen kuutta. Mun pitää tehdä töihin tunteja miinukselta plussan puolelle. On pitänyt olla poissa nuiden ensimmäiseksi luettelemieni asioiden takia.

Gute nacht! Olette ihkuja!

1 kommentti:

Emppu kirjoitti...

Kiva fiilistelykirjoitus!! :) Kuulosti kivalta viikonlopulta!

Related Posts with Thumbnails