27.5.2010

Laiskiainen

En ole jaksanut päivittää blogia. Ei vain ole riittänyt energia ja tunnit vuorokaudessa. Huomenna kuskaamme viimeistä kertaa tytöt Espoon toiselle puolelle (no melkein) päiväkotiin. Tänään kävin jo hyvästelemässä ja viemässä itsetekemiäni muffineita hoitajille. Päiväkodilla oli aamulla esikoisen eskarin kevätjuhla. Mä itkin ihan valtoimenaan, kun pikkuruisille jaettiin ruusut ja todistukset ja laulettiin suvivirsi. Oli todella haikeaa hyvästellä noin loistava päiväkoti. Tein muuten 13 hoitajalle muffinit ja lapset askartelivat kortit. Aikamoinen urakka.
En muuten maistanut yhtäkään muffinia, en edes taikinaa, sillä herkkulakko vielä kestää. En ole sortunut yhtään, mikä on suorastaan yliluonnollista! Kelatkaa nyt: 2,5 viikkoa ilman herkun herkkua! Voisin sanoa jopa, että tämä on ollut helppoa. En tiedä johtuuko se siitä, että on toisille tilivelvollinen ja tässä on kiinni 100 euroa, vai mikä?

Viime viikko oli ihana: Juoksin kahtena aamuna töihin ja nautin ystävieni ja rakkahan aviomieheni seurasta. Ilmatkin oli tosi ihanat, siispä sosiaalinen elämä voitti salilla pusertamisen.

Tällä viikolla juoksin maanantaina töihin ja se lenkki 6 kg reppu selässä viimeisteli mun penikat siihen kuntoon, että juoksemaan ei ole taas hetkeen asiaa. Raivostuttavaa! Tiistaina kävin spinningissä ja salilla. Oli ihan sairaan hyvä treeni ja jalat on vieläkin kipeenä kyykkäämisestä. Kyykkäsin kolme viidentoista sarjaa 40 kilolla.

Nyt mun pitäis jaksaa nostaa tämä hanuri tästä penkistä ja viedä se pyörä vihdoin ja viimein huoltoon ja ehkä piipahtaa vähän salilla. Ensi viikko menee Oulussa. Lomaviikko, jesh.

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails