24.7.2010

Siivoamisen välttelyä

Lauantaihuomenta! Smile Heräsin noin tunti sitten. Oli ihana nukkua yli sen seitsemän tuntia, mitä arkiviikolla nukun. Nyt istahdin tähän koneelle vähän rauhoittumaan ja juomaan kahvia. Tänään pitäisi siivota, mutta sovittiin miehen kanssa, että siirretään se toiseen päivään ja tänään vain viikataan viisi (5!) korillista puhtaita pyykkejä kaappeihin. Se on kuitenkin se isoin ja ärsyttävin homma. Imurointi, pölyjen pyyhkiminen, vessojen pesu ja luutuaminen menee nopeasti, kun tavarat on järjestyksessä. Tai nopeasti ja nopeasti. Aina siihen vähintään kaksi tuntia menee. Tänään ei vain huvita siivota niin silloin ei siivota.
Viime viikonloppuna mäkin halusin keinua! Very Happy

Viime viikon tunnelmia.

Tänään aion siivouksen sijaan täyttää lasten tervetuloa päivähoitoon -kyselylomakkeet ja käydä ostamassa iPodiin uudet kuulokkeet, koska edelliset meni eilen rikki. Treeni ilman musiikkia on hirveetä, joten tuo pitää hoitaa nopeasti alta pois.


Aion ostaa jonkinlaiset plug-kuulokkeet. Näitä Kosseja on kehuttu, mutta juuri löysin jonkun testin, jossa kehuttiin Creativen kuulokkeita. No, jokatapauksessa jotkut mä ostan.

Tämä viikko on ollut kiva ja kiireinen. Maanantaina lähdin töistä aiemmin ja lasten ruokailuajan käytin tehokkaasti heiluttelemalla kuulaa. Olen ihan innostunut lajista ja katsoinkin youtubesta tekniikkavideoita. Tiistaina mulla oli kampaaja. Ennen kampaajalle menoa kävin salilla ja sieltä pyöräilin keskustaan. Pyöräilin tavallisissa vaatteissa ja vaikka yritin pyöräillä niin, ettei tule hiki niin tulihan se kuitenkin. Yritin käydä ruokakaupassa pakastealtaiden vieressä viilentymässä (ostamassa eväitä), mutta ei se mitään auttanut. Kampaamossakaan ei ilmastointi pelannut, joten hikoilin kuin pieni porsas, mut ei se mitään. Kampaaja oli tosi kiva, vakkari on tosiaan isyyslomalla, ja tulos on juuri se mitä lähdin tavoittelemaan. Halusin hiuksista jälleen oman väriset ja että mallia vain siistittäsiin, ei lyhennettäisi. Kampaajalla meni kolme tuntia, koska ensin piti tehdä värin poisto kahteen kertaan ja sitten vasta laittaa se varsinainen väri. Mulla on niin järjetön tämä turkki, että vähän kävi kampaajaa sääliksi, kun hän kolmeen kertaan föönasi nämä. En ottanut hiuksista vielä kuvaa, mutta jos tuosta alla olevasta kuvasta (oikea reuna) näkisi edes värin.
Nämä peilin kautta otetut kuvat ovat jotain tosi epätoivoista. Tosi rumia kuvia.

Keskiviikkona sain vieraaksi mun rakkaan ystävän ja kummitytön. Oli tosi ihana ilta! Istuskeltiin tuossa Tapiolan altailla ja juteltiin lasten polskiessa. Torstaina oli treenipäivä ja eilen hengailtiin kotisohvalla miehen veljen ja hänen tyttöystävän kanssa. Tänään on herkkupäivä! Mies otti projektiksi pudottaa painoa ja otimme taas käyttöön yhden herkkupäivän viikossa, jos veto ei pidä, pitää vetää hiukset pois ja miehen pitää hiusten lisäksi leikata partakin pois. En osaa kuvitellakaan miltä tuo mies näyttäisi ilman partaa. Mies osti myös kuntosalikortin ja on elvyttänyt lenkkeilyharrastuksen. Olen iloinen ja tsemppaan häntä parhaani mukaan.

Nyt reipastun ja lopetan tämän koneella istumisen. Miks on näin laiska olo? Ehkä se on viikonloppuna ihan sallittua.

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails