3.8.2010

Pyhää vihaa ja suurta katkeruutta

Joku rosvo ryökäle oli varastanut yöllä mun pyörän! Olin aamulla niin vihainen, ettette arvaakaan. Tiedättekö miltä tuntuu, kun on varta vasten herännyt kuudelta, että ehtii seitsemäksi töihin, reppu on pakattu, lasten päiväkotikamat katsottu, aamupala syöty, pyöräilykamat vaihdettu päälle, mennä kypärän päässä ulos ja siellä EI OLE PYÖRÄÄ!? Vittu. Anteeksi kiroilu, mutta kyllä nyt vituttaa. Millä mä nyt meen töihin? En varmasti mene bussilla enkä autolla. Joko juoksen, kävelen tai pyöräilen. Tarvitsen uuden pyörän nyt ja heti. Kallista en ainakaan osta, ellen halua siitä uutta sisustuselementtiä kotiamme koristamaan. Tuntuu ihan kertakaikkisen urpolta, että lukko ei riitä. Miten joku kehtaa varastaa toisen omaa? Hyi hyi hyi.
Pitäisi taas kirjoitella treenejä ja fiiliksiä ylös, mutta jälleen kaikki aika on mennyt arkea pyörittäessä. Lapset aloittivat eilen uudessa päiväkodissa. Sitä ennen kaikki lasten vaatteet piti nimikoida ja inventoida päiväkotia varten tarvittavat kamat.

Istun vielä hetken täällä töissä, vaikka omat hommat on jo hoidettu. Väsyttää ihan älyttömästi. Väsymys johtuu ihan varmasti siitä, kun en ole saanut tänään sykettä kohotettua. Suututtaa vieläkin. Mietin, että skippaan treenit ja käyn hakemassa siskolta pyörää lainaan siihen asti, että saan ostettua uuden.


Jotain kivaakin silti. Sain eilen postissa Ruudolfin uuden levyn ja oon luukuttanut sitä repeatilla. Levy julkistetaan virallisesti vasta huomenna. IhQuu. Haha. Perjantaina oli Tavastialla keikka. Taidan mennä kuuntelemaan.
Nyt laitan koneen kiinni ja lähden taivaltamaan kotiin. Toivottavasti huomenna on parempi päivä.

1 kommentti:

Tuuli kirjoitti...

Kyllä pistää vihaksi nyt sun puolesta :( Itseltä on 3 kertaa pyörä varastettu (joka ikinen kerta lukossa), enkä ole nyt saannut aikaiseksi ostaa uutta. Ihan järjettömän hintaisiahan noi uudet pyörät myös on :/ Pitäisi mennä johonkin poliisien huutokauppaan tms. mistä voisi ihan kohtuuhinnalla saadakin. Hyvä että saat kuitenkin siskoltasi pyörän lainaan! :)

Related Posts with Thumbnails