3.9.2010

Se on syksy nyt.

Sinä päivänä, kun ilmat viilenivät, mun tehot laski puoleen. En ole jaksanut tehdä kotitöitä. Yhteen yksinkertaiseen sähköpostiin vastaaminen voi viedä viikon. Vanhempainyhdistyksen perustaminen tuntuu ylivoimaiselta, puhumattakaan sille tilin perustamisesta. Arki on tahmeaa, vaikka kaikki on ihan yhtä hyvin kuin kesälläkin. En kerta kaikkiaan aio masentua ja jäädä möhmöttämään paikoilleen, koska en kestä tätä sotkuista kotia, kiukkuista ja sotkuista olemusta ja epäjärjestelmällistä fiilistä. Mitkä olisivat ne oikeat aseet taistella tätä vastaan? Pyöräilyä ei ainakaan kannata lopettaa, vaikka ilmat kylmenevät. Pitää vain panostaa hyviin varusteisiin. Haluaisin piristää itseäni ostamalla kauniita vaatteita itselleni, koska ne piristävät mieltä. Nettivaatekauppataivaalle on syttynyt uusi tähti. Se on mogo.fi.

Mogosta löytyy sellaisia vaatemerkkejä, joita on aiemmin saanut vain ulkomaisista nettikaupoista, kuten Asosista. Käykää tutustumassa! Valikoima on vielä aika suppea, mutta uskoakseni laajenee kovaa vauhtia.

Muita konsteja selviytyä syksystä on ottaa taas neulomisvälineet esille ja ruveta kilkuttamaan puikkoja. BB:tä katsellessa kun neuloo, tulee hieman hyödyllisempi olo, jos vain pelkästään tuijottaisi sitä tuubaa.
Aloitin tänään neulomaan tuon värisiä villasukkia siskolleni, joka täytti toissapäivänä 21-vuotta.

Treeneistä vielä nopeasto pari sanaa. Kävin eilen vetämässä toisen kerran saman setin kuin maanantaina, eli xycling challenge -tunti + salitreeni. Tällä kertaa jätin jalkakyykyt väliin ja tein niiden sijaan askelkyykyt. Maanantain rääkki tuntui vieläkin jaloissa. Pitäisikin taas päivittää tänne painoja, millä treenaan.

Nyt nostan hanurini tästä penkistä ja menen tekemään jotain järkevää.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olisko sulla vähän ylikunto päällä? Se saattaa oireilla juuri noin kuten kuvailit. Sä kuitenkin treenaat tosi paljon. Muista kunnon palautuminen, vaikka parin viikon treenitaukokin vois tehdä hyvää, myös tulevia treenejä ajatellen. Tsemppiä :)

Ele kirjoitti...

Hei Anonyymi! Kiitos viestistäsi. Enpä ole edes ajatellut, että kyse voisi olla ylikunnosta, mutta täytyypä ottaa tuokin asia huomioon. :)

ChoCo kirjoitti...

Hei kaunotar,

Mikäs siellä nyt noin masentaa?

Jätin sulle rakkaustunnustuksen blogiini, mutta en tiedä tuliko perille, kun noissa linkityksissä tuntuu olevan jotain vikaa :/.

Käyhän kurkkimassa.

<3

Ai niin ps. Meillä olisi harkkaripaikka tarjolla, joten jos et ole vielä suorittanut niin nyt ois hyvä tarjolla (josta voi työllistyä vielä jälkikäteenkin). Harkkapalkka on tosin vain jotain 500-600 euroa, mutta kuitenkin...

Ele kirjoitti...

ChoCo: Kiitos ihanainen julkisesta tunnustuksesta! :D

Ei mua varsinaisesti masenna, mutta energia on kadonnut johonkin. Mä veikkaan, että mun pitää ottaa hetken vaan rennosti ja olla tekemättä mitään ja sitten ruveta taas paahtamaan sata lasissa.

Kiitos tuosta harkkapaikkavinkistä! Huomasin sen ja ensimmäinen ajatus oli, että tuonne mä menen, mutta mutta... Mä kerron sulle lisää esim. fb:ssä.

Related Posts with Thumbnails