21.9.2010

Suomalainen nainen

ChoCo haastoi minut kertomaan, mikä on kaunista suomalaisessa naisessa. Hmm.

Ainakin suomalaisen naisen luonne on kaunis. Me ei jäädä itkemään, jos tulee vastoinkäymisiä. Tartutaan tilanteen vaatiessa ruuvariin, kannetaan kauppakasseja, selvitetään asioita, organisoidaan ja auotaan itse itsellemme ovet. Suomessa nainen ei tarvitse miestä näihin juttuihin, vaikka kyllä nainen miestä tarvitsee. Tai minä ainakin. Mies on naiselle kumppani, tasavertainen vastinpari. Suomalainen nainen ei kuitenkaan ole mikään mies, vaan naisellinen ja kaunis.
Eva Wahlström

Suomalainen nainen osaa huolehtia itsestään, kouluttautuu, urheilee, pukeutuu kauniisti, panostaa itseensä ja menee eteenpäin.

Suomalaiset äidit ovat ymmärtäneet antaa myös isien hoitaa lapsiaan.Hanna-Maria Seppälä

Menipäs tämä tasa-arvopainotteiseksi, mutta Suomessa vallitsevasta tasa-arvosta mä olen naisena erityisen ylpeä. Suomalainen nainen pärjää! Jea! Munasarjaa!
Susanna Pöykiö

Haluan vielä tarkentaa, että tasa-arvo ei tarkoita sitä, että mies olisi naista huonompi, tai että naiselle pitäisi saada paremmat oltavat kuin miehelle. Näin moni jotenkin vääristyneesti luulee. Myönnän olevani feministi, mutten siinä negatiivisessa merkityksessä. Arvostan miehiä ja pidän ihan yhtä tärkeänä sitä, että miesten oikeuksista pidetään kiinni.
Karita Tykkä

En jaksa pohdiskella enempää, vaan menen katsomaan BB:tä. Very Happy

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails