29.10.2010

Hair hair hair, mutta minkälaiset?

Mä haluan leikata hiukset. Nämä nykyiset olisi muuten tosi kivat, mutta se kesäinen kolmen tunnin vaalennussessio käytännössä pilasi nämä. Mitä äänestätte seuraavista vaihtoehdoista? Hieman taustaa: mulla on luonnostaan tummat hiukset, nämä on todella paksut ja taipuisat, joten ottakaa nämä huomioon. Saa ehdottaa myös hiusten värjäämistä.

1)
2)
3)
4)
5)

6) Joku muu, mikä? (Mielellään kuvalinkkejä)

7 kommenttia:

katjuska kirjoitti...

mitäs jos leikkaat niitä ensin reilusti kerroksittain(jos epäröit) kun urheilee paljon niin pitkä tukka on kyllä siitä hyvä kun sen saa ponnarille ja siitä huono et se on aina ponnarilla :)
Tuo tosi lyhyt malli vois myös sopia sulle kun oot niin pieni ja siro ja kaunis kasvoinen, sekä se on hiton helppo, varsinkin jos se taipulee.
Säästää heti aikaa ja hermoja kun hiukset ovat helppolaittoiset..

Eve kirjoitti...

http://www.hairfinder.com/celebrityhairstyles/celebrityhair-200704m.htm (toivottavasti tuli oikea linkki!) Tykkäsin tosta Rihannan polkasta!

Viktoria Beckhamin lyhyt polkkakin on tosi kiva, mutta on takaa just sen näkönen et näyttää vähänki kasvaessa hirveeltä! Sitä pitää olla koko ajan leikkaamassa.

Eikä mitään liian lyhyttä mallia! Ite ainakin kiroaisin sitä vaan, kun en jaksaisi joka aamu laittaa. Pää vaan näyttäisi latteelta ja kynityltä, vähän niinku ittensä kanssa luovuttaneilla keski-ikäsillä naisilla.

Susanna kirjoitti...

Heippa!
Ilmoittaudun uutena lukijana. Käyn täältä hakemassa aina motivaatiota, kun liikkuminen ei innosta. Sitä onkin ihan joka ainoa kerta löytynyt ;). Itsellänikin on kolme lasta, ja on mukava huomata, että kyllä sitä aikaa liikunnalle löytyy, jos vaan riittävästi haluaa.

Eka polkka on tosi kiva, itselläni oli vuosi sitten samanlainen (minullakin on taipuisa ja paksu tukka), tykkäsin. Mutta liikkuessa on inhottava, kun sitä ei saa kiinni, mutta on toisaalta sen verran pitkä, että häiritsee. Ehkä jollain kivalla pannalla sen saisi mukavasti?
Myös kuva 3 on tosi kiva.

Ryövärintyttö kirjoitti...

sanoisin 3!!! Ihana leikkaus, munmielest :)

Ele kirjoitti...

Katjuska: Ihan hyvä pointti, enpä ollutkaan ajatellut, miten treenaan lyhyiden hiusten kanssa. Kääk. Meni kyllä suurimmat hiustenleikkuuhimot. :D Toisaalta ihan ihan lyhyt ei haittaisi, mutta sen kasvattaminen... Onpa vaikeeta.

Eve: Ei huono tuo Rihannan polkka. Mieskin sanoi, ettei enää mitään rekkistukkaa. ;) Silloin kun tutustuimme, niin mulla oli 2 mm sänki, se kai riitti sitten sitä sarjaa. Hehee.

Susanna: Kiitos kivasta kommentista ja tervetuloa lukijaksi! :) Tuo lyhyiden hiusten kanssa urheileminen kyllä täytyy miettiä uudestaan.

Ryövärintyttö: Kiitos mielipiteestä! :)

Polenka kirjoitti...

Minulla on lyhyet hiukset, ja ovat kyllä treenatessa miljoona kertaa mukavammat kuin entiset pitkät! Eivät hiosta eivätkä ole koskaan edessä, ja kamppailulajitreeneissäkään ei hiukset roiku silmissä, letti ei jää jumiin hikisten miesten alle jne. Suosittelen! :D

Ele kirjoitti...

Polenka: Ihan lyhyt olisikin toimiva ja se mua houkuttelisi polkkaakin enemmän. En osaa päättää!

Kamppailulajitreeni oli taikasana, joka herätti kiinnostuksen, kävin siis lisäämässä blogisi suosikkeihin. :)

Related Posts with Thumbnails