29.10.2010

Perjantaita, mussukat

Taas on yksi viikko paketissa! Jebou. Syön aamupalaa, juon kahvia ja nautin hiljaisuudesta. Kohta pitäisi taas pakata reppu ja hypätä pyörän selkään tuonne sateeseen. Onneksi siellä on lämpöasteita, niin ei tarvitse pelätä liukastelemista. Mä onnistuin eilen kaatumaan, vaikkei ollutkaan liukasta. Lähdin päiväkodin pihalta, siinä on pätkä hiekkatietä, jossa on aika paljon hiekkaa. Fiilistelin hyvää biisiä ja rupesin parantelemaan kypärän asentoa molemmilla käsillä ja hups. Vauhtia oli liian vähän ja pyörä kippasi suoraan sivulle. Onneksi kukaan ei nähnyt! Tsih Polvessa on pikku naarmu, mutta muuta ei käynyt. Nauratti vain.

Mitä mä tulin edes kirjoittamaan? En muista. Hyvä on fiilis ja kiva kun on tiedossa ihan rauhallinen viikonloppu kotona, ehkä sitä.

Eilen kävin tekemässä salilla saman setin kuin maanantaina, eli xycling challenge + sali. Tiukkaa teki, erityisesti xycling. Reidet on ihan kireinä, koska en ole muistanut venytellä tarpeeksi. Hyi hyi.

Nyt reppua pakkaamaan, kohta on jo kiire.


Utah Jazz on tänään Playgroundissa, jos kiinnostaa. Mä ihastuin tähän biisiin, kun kuulin tämän Bassolla Playgroundin mainoksen taustalla.

Hyvää viikonloppua kaikille!
Heartrob

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails