31.10.2010

Tervemorohei!

Kiva sunnuntai! Aamupäivä meni esikoisen koulun syyskarnevaaleissa ja sen jälkeen lojuttiin siskon ja lasten kanssa meillä. Kolmen jälkeen lähdin pyöräilemään Salmisaaren Elixiaan treenaamaan miehen siskon kanssa. Treeni oli jotenkin vähän takkuista ja sykkeet pomppi tosi herkästi ylös, mutta kotimatkalla olin ihan liekeissä. Kyykkäykset ei vienyt kaikkia mehuja ja pistelin pyörällä menemään Lauttasaaren mäissä ja Länsiväylän vartta. Ja lauloin. Laughing O-ou. Ensin fiilistelin vähän Pendulumia ja sen jälkeen loilottelin Bohemian Rhapsodya. Onneksi Länsiväylän meteli peitti pahimman naukumisen alleen. Oli yhtäkkiä tosi hyvä ja kevyt fiilis.

Ennen treeniä. Hmm. Mietityttää, että miten mä treenaisin lyhyillä hiuksillä, ku tällä hetkellä vedän hiukset treenatessa tuollaiselle sotkunutturalle.

Kuntokuvia- sarjassamme voisi jättää julkaisematta. Think

Salmisaaren Elixia on muuten tosi kiva sali. Siellä on ihanan väljät tilat, vielä väljemmät kuin Länsiväylässä. Siellä on myös kivan vähän porukkaa, kun vertaa vaikka Selloon, joka on aina ihan täynnä.

Vois muuten taas päivittää treenivaatevarastoa. Yhdet trikoot teki jo lopun, ne ratkesi sisäsaumasta.

Nyt Dancea katsomaan. Se on paras suomalainen tv-sarja ikinä! Fanitan Tarua ihan hulluna ja miehistä Sämpylää.


1 kommentti:

Ele kirjoitti...

Ja tulen heti kertomaan, että siirryin Tarun leiristä Mintun leiriin. Käsittämättömän hienoa tanssitykitystä koko show! Kaunista.

Related Posts with Thumbnails