12.10.2010

Tunnustelua

Juoksin tänään töistä kotiin ihan vain kokeillakseni, mitä mun sääret siihen sanoo. Viimeksi juoksin silloin, kun raportoin puujaloista. Tässä on ehtinyt olla jonkin verran taukoa, liian laiskaa venyttelyä ja enemmän pohdintaa penikkataudista, kuin toimintaa niiden hyväksi. Harmi vaan, etteivät nuo jalat pohtimalla parane. Mutta juoksu oli ihanaa! Tauon jälkeen se sujuu aina niin hyvin - tasaista kevyen lennokasta rullailua. Juostessa yritin kiinnittää huomiota jalkaterän asentoon ja juoksin mahdollisuuksien mukana pientareella. Olenkin tässä koko illan suunnitellut venytteleväni, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi.
Kuva

Matka: 8.1 km
Kesto: 48 min
Syke: keski - 146 bpm, max - 158 bpm
Kalorit: 394 kcal


Olen viime aikoina huomannut, että urheillessa haluan kuunnella erilaista musiikkia, mistä olen aiemmin tykännyt. Olen aina ollut melodisen, kauniin ja perinteikkään musiikin ystävä, mutta urheilu on muuttanut musiikkimakuani. Nykyään kuuntelen jopa konemusiikia ja olen yllättänyt itseni tykkäämästä Pendulumista, joka on aika rankkaa drum and basea.
Jotta ymmärtäisitte minkälaisesta kontrastista on kyse, niin kerron, että lauloin Candomino-kuorossa vielä reilu vuosi sitten ja tietysi edelleenkin nautin klassisesta musiikista. Silloin kun kuuntelen musiikkia, kuuntelen mieluiten klassista.Tämän takia olenkin aika yllättynyt, että naputtelen iPodista aina seuraava, seuraava, seuraava, kunnes kohdalle osuu rytmikästä ja ehkä vähän raivoisaa biittiä. Sellaisesta saa parhaimmat kiksit urheillessa. Tuollaisen musiikin tahdissa painelee ihan huomaamatta menemään tosi kovaa! Ah! Urheilu ilman musiikkia ei ole mitään. Tämä sanonta on verrattavissa siihen, että "kaikki paitsi purjehdus on turhaa". Hahaa. Very Happy

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails