19.10.2010

Voihan päänsärky!

Flunssa on yrittänyt ottaa minusta otetta jo toista viikkoa. Pää on ollut jatkuvasti kipeä ja liian monta aamua olen aloittanut nappaamalla Buranan. Tervettä? Not. Tänään sitten taivuin, mutten vieläkään kovin helpolla. Aamu alkoi huonosti. Kuulostelin taas oloa - onko pää kipeä? On. Onko kurkku kipeä? On. Onko yskä? On. Onko tukkoinen olo? On. Onko kuumetta? Ei. Kun ei ollut kuumetta, niin ajattelin, että enhän mä sitten ole kipeä. Pyöräilin töihin hiiitaasti ja yskähdellen. Töissä tein kiireisimmät jutut vaivoin alta pois ja sitten laitoin tiimille viestin, että mun on parempi lähteä kotiin sairastamaan, koska yksinkertaisten juttujen tekeminen oli vaivalloista. Olisin varmaan jäänyt töihin, jos mulla olisi ollut Buranat mukana.

Mies haki minut töistä ja kotona vaihdoin heti legginsit jalkaan ja kellahdin sohvalle. Uni tuli ihan heti. Mulla olisi ollut tänään hieroja-aika, mutta se piti perua tämän olon vuoksi. Mulla on silti jotenkin tosi syyllinen olo olla kotona, vaikka en mä ole työkuntoinen.
Ilta on mennyt villasukkameiningeissä. Pää on ihan jumissa vieläkin lääkkeistä huolimatta. Laitan lapset kohta nukkumaan ja jatkan villasukkailua.
Tältä näyttää flunssainen villasukka-Ele. Very Happy Ja kuopuksen ihanat sormenjäljet peilissä.

Viikon 41 treenit: 18 kertaa, yhteensä 9 tuntia 16 minuuttia

Ma: Pyöräilyä 19 km, spinning, kuntosali
Ti: Juoksu 8,1 km
Ke: Pyöräilyä 16 km + 3 km kävely
To: Pyöräilyä 16 km + kotikuntopiiri kahvakuulalla + 10 km juoksu
Pe: 16 km pyöräilyä
La: 10,7 km juoksu + 15 min core


Torstain kotitreeni.

Viime viikolla olin aika reipas. Treenasin kuutena päivänä. Nyt voi vain miettiä, että onkohan siinä osasyy tähän oloon?

Tuossa kahvakuulakuvassa mun maha on ihan pömppö ja sitä se on ollut viime päivät muutenkin. En ymmärrä mikä sitä vaivaa. Turpoilee koko ajan ja on kipeä. Oon yrittänyt välttää niitä ruoka-aineita, jotka aiheuttavat ärtyvän suolen oireyhtymästä kärsivälle siskolleni oireita, mutta vatsa on silti tälläkin hetkellä kipeä pallo. Vältettäviä ruoka-aineita on mm. kaalit, leipä, omena, kurkku, lanttu, pasta, paprika ja sipuli. Paljon on vältettävää ja opittavaa. Eilen iltapäivällä erehdyin syömään kaksi omenaa ja ilta oli ihan horroria. Tänään söin salaatissa kurkkua ja paprikaa...

Teen tässä samalla karsintaa iTunes-kirjastoon. Poistan kaikki biisit, jotka eivät sytytä. Mikään ei ole niin ärsyttävää, kun kaivaa kesken treenin iPod kotelostaan ja ruveta napsuttelemaan seuraavaa biisiä.

Kerro minkälaista musiikkia sinä kuuntelet? Mikä musiikki toimii treenimusana ja mikä muuten? Biisivinkkejä? Fiiliksiä? Kaikenlainen keskustelu on sallittua ja toivottua. Smile

5 kommenttia:

Eerik kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Ele kirjoitti...

Eerik: Kiitos kommentista! Tuo pienten välipalojen ja ylipäänsä pienten annoksien syöminen minunkin pitäisi opetella. Jos välit on liian pitkiä, tulee helposti syötyä liikaa, kun nälkä on kasvanut liian suureksi. Kahvinjuontiakin pitäisi vähentää, keinomakeutettuja tuotteita en käytä muuta kuin herkkupäivinä. :)

Tsemppiä treeneihin! Onko sulla jotain tiettyä tavoitetta? Kannustaisin sua myös lihaskuntotreenaamiseen juurikin esimerkiksi kahvakuulan avulla. Kahvakuulatreeniä on helppo tehdä esim. sillä aikaa, kun lapset syövät iltapalaa. :) Hyvä lihaskunto parantaa myös juoksukuntoa.

eerik kirjoitti...

Nyt aion harrastaa hyötyliikuntaa eli vaihdan autoon talvirenkaat:)
Vielä haluan mainita, että upea liikuntasuoritus kolmen lapsen äidiltä!
Myös nuo kuvat on todella upeita. Mahdottoman hieno blogi.

Sanna kirjoitti...

Kiva ja hieno blogi! Tosi mukava lukea. Miten kolmen lapsen äidillä voikaan riittää noin paljon aikaa ja energiaa liikkumiseen! Hienoa! :) Koitahan parantua!

Ele kirjoitti...

Eerik: Onpa mukava kuulla, että pidät blogistani! :)

Sanna: Kiitos! :) Energiaa riittää aina urheiluun, koska olen niin koukuttunut tähän. ;) Työmatkapyöräily tai muu hyötyliikunta on ihan mielettömän hyvä tapa ottaa liikunta elämäntavaksi, jos se ei ole jo... Siinä saa äkkiä kerrytettyä viisi tuntia liikuntaa viikossa!

Related Posts with Thumbnails