14.11.2010

Egyptiin!

Tänään paljastui matkakohde, jonka molempien sisarukset ja vanhemmat ovat meille järjestäneet. Me lähdemme 7. päivä joulukuuta Egyptiin Sharm el Sheikhiin! Täyshoito. Neljän tähden hotelli. Lastenhoito järjestetty matkan ajaksi. Niin siistiä! Ihan sairaan siistiä! Kerroinko jo, että edellisestä yhteisestä ulkomaanmatkasta on 8 vuotta aikaa? Kahdeksan vuotta. Siis jos Tallinnaa ja Tukholmaa ei lasketa. Ihanaaaaaaa!

Tässä muutama kuva hotellista (Tuin sivuilta)

7 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Voi jumpe, kateeks käy! Nauttikaa reissusta! :)

Jenett kirjoitti...

JEE!
Oltiin tasan kaksi vuotta sitten miehen kanssa lomailemassa myös Sharmissa! Oli tosi mukava reissu vaikka Egypti kukoistaakin karuuttaan, hotellialueet kyllä todella siistejä! Vertaisin Egyptiä aikalailla Turkkiin. Muistakaa hyvä hygienia, meinaa kauhutarinoita saatiin kuulla kanssa matkustajilta jos toiseltakin nimittäin siitä paljon puhutusta vatsapöpöstä! Suurimman osan on vienyt jopa sairaalaan tiputukseen - vakuutus ei kelpaa ja eräänkin naisen lasku n.750e oli joutunut maksamaan käteen lue: ei käynyt mastercardit!! Tsemppiä ja nauttikaa!! :)

houtten kirjoitti...

Voi ihanuus!! Mäki oon käyny Egyptissä. Aika karua on, mutta meille ei kyllä tullut minkään sortin vatsatautia!
Hotelli näyttää täydelliseltä ja hotelleissa on oikeesti turvallista syödä. Ei tartte pelätä!

nazzy kirjoitti...

Ihanat perheet teillä!

Ele kirjoitti...

Suvi: Ihan varmasti nautitaan! :)

Jenett: Kiva kuulla kokemuksia ja vinkkejä! Matkalaukkuun pakataan käsidesit, maitohappobakteerit ja varalta antibiootit turistiripulin varalle.

Houtten: Niin mäkin kuvittelisin, että hotellissa on turvallista syödä. :) Ja kun meillä on se täyshoito, niin uskoisin, että enimmäkseen syödään hotellilla.

nazzy: Eikö ole! <3

Eve kirjoitti...

Mä oon niiiin häpi teidän puolesta!! Kuulostaa täydelliseltä!

Ele kirjoitti...

Eve: Kiitos muru! Toivottavasti reissusta tulee täydellinen! :)

Related Posts with Thumbnails