17.11.2010

Huah!

Paahdan töitä kymmenettä päivää putkeen. Jo tuntuu. Vielä pitäisi kaksi päivää jaksaa. Väsyttää ja motivaatiota on vaikea löytää. Tänäänkin istun kuuteen ja töiden jälkeen pyöräilen otsalamppu otsassa kimmeltäen salille. Pitkästä aikaa! Viimeksi kävin... En edes muista milloin. Viime viikolla en käynyt kertaakaan. Oon saanut työnteosta olkapääni kipeäksi. Ei hyvin mene. Kelatkaa kuinka naurettavaa, että näppäimistön näpyttelystä ja hiiren heiluttelusta voi saada olkapään näin kipeäksi? Kättä särkee levossakin. Pitää varmaan varoa olkapääliikkeiden tekemistä salilla.

Blogin päivittäminen on ollut tällä hetkellä vähän hiljaista. Olen yrittänyt opetella pitämään koneen kiinni lasten hereilläoloaikana ja olen siinä onnistunutkin aika hyvin. Sitten kun palleroiset on saatu unille, oon itse yleensä jo ihan koomassa, joten en ole jaksanut päivittää. Ehkä se tästä.

Mussumurmeliinit, miten teidän marraskuu on sujunut? Väsyttääkö teitä yhtä paljon? Kaikki vinkit kaamoksesta selviytymiseen on enemmän kuin tervetulleita!

Pakko vielä vähän hehkuttaa, että 20 aamua reissuun!!!!!! Kyllä sen voimin luulis jaksavan, eikö?

5 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Todellakin väsyttää!! Tänään on ollut juuri yksi todella hyvä esimerkki sellaisesta päivästä. En olisi jaksanut tehdä mitään, kun koko ajan pitäisi olla menossa joka suuntaan tai tekemässä jotain. Hmm, vinkkejä en ole ehkä paras antamaan tähän ongelmaan. :D Paitsi sen, että jos jotain ei ole pakko tehdä, niin älä tee, jos väsyttää. Itsekin jätin tänään tekemättä joitain juttuja mitä olisi pitänyt tehdä ja jäin makaamaan sohvalle. Ja se ei siis ole tyypillistä minulle, tänään olin vaan ihan totaalisen loppu.. Mutta jaksamista sinullekin! Loman ainakin luulisi piristävän nyt jo mieltä! :))

Ele kirjoitti...

Sanna: Lohdullista kuulla, että muillakin on virta vähissä, vaikka ei tätä vetämättömyyden tunnetta soisi kenellekään.

Tuleva matka kyllä piristää ihan mielettömästi. Lasken päiviä - 15 yötä vielä. On tässä monta mukavaa juttua ennen joulua tulossa, joten eiköhän tässä jotenkin sinnitellä.

Virtuaalinen virtalähetys sulle! Taistellen eteenpäin, eikö niin?

Sanna kirjoitti...

Kiitos! Eiköhän tämä tästä, vielä kun saisi kurkkukivun nujerrettua ja pääsisi taas liikkumaan kunnolla!! :)

Hyvää loman odotusta! :)

Eve kirjoitti...

Joulun suunnittelu ja fiilistely auttaa kaamokseen. Toimii joka syksy!

Ele kirjoitti...

Eve: Mä en erityisemmin välitä joulusta, mutta tuo reissu katkaisee kivasti ja meillä on taas tiedossa ihana mökkijoulu, joten kyllä sitä on ihana odottaa!

Related Posts with Thumbnails