27.1.2011

No no sugar!

Ensimmäinen herkkulakkopäivä sujui aika kivuttomasti. Töissä ei ollut jälkiruokana mitään herkkua eikä kukaan ollut tuonut mitään pullaa notkumaan pöydille. Meillä on töissä vähän väliä karkki- ja herkkutarjoiluja. Huomenna on yhden työkaverin läksiäiset ja tarjolla on tietysti pullaa. Pitää asennoitua jo valmiiksi, ettei sitten tule mitään ylitsepääsemätöntä itkuraivaria. :D
Eilen muistin ensimmäisen kerran koko lakon vasta illalla. Tilanne meni ohi syömällä normiruokaa. Tein silti pientä surutyötä selatessa valokuvia kesältä, joissa esiintyi jätskejä, kakkuja yms. Sitten kuitenkin muistin, että mähän olin kesälläkin herkkulakossa ja söin mansikoita ja hedelmiä eikä se nyt ollut kuitenkaan niin vaikeaa. Pitää vaan taas oppia nauttimaan sokerittomista herkuista. Pitäisi muistaa se ihanan puhdistautunut ja pirteä olo, jos on ilman sokeria ja liikoja hiilareita. Äkkiä siihen taas tottuu, kun vähän vieroittuu ensin noista E-aineista. Nehän ne noissa herkuissa koukuttaa. Kai? Meidän työpaikkaruokala lopetti E621:n, eli natriumglutamaatin, käytön ruuissa! Hieno asia!

Eilen tein taas pikatreenin. Spinning oli täynnä ja meinas kiukku tulla. Varasijalistakin oli täynnä! En oo vieläkään oppinut, että tammikuussa pitäisi aina onlinebookata itsensä haluamilleen tunneille. Veivasin sitten crosstrainerilla puoli tuntia ja sen jälkeen tein vatsat ja selät. Suihkussa kävin taas ennätysvauhtia. Suoriuduin 10 minuutissa treenivaatteista suihkun kautta bussipysäkille!

Crosstrainer + core
Kesto: 45 min
Syke: keski - 138 bpm, max - 164 bpm
Kalorit: 338

Ja nyt taas kiireenvilkkaa suihkuun!

3 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Mulla teki niin tiukkaa eilen töissä, kun iltapäivällä alkoi käytävillä leijailla uunituoreen pullan tuoksu! :D Kamalaa! :D

Kotona vedin illalla omenaa ja porkkanaa. :D

Suvi kirjoitti...

Joo. Ja tänään ois ollu jälkkäriks jätskiä. :D Mitä mieltä oot, voiko Pilttejä lukea herkuiksi, kun niissä on lisättyä hedelmäsokeria jkv? Entä ananaspaloja ananasmehussa? Mä en osaa päättää.

Ele kirjoitti...

Suvi: Mä kärsin tänään tuoreen pullan tuoksusta JA jostain ihanasta limehyydykkeen olemassaolosta (jälkiruoka). Tuskaista, hetkittäin! Mut joo, en mä pilttejä laskis herkuiksi, enkä ananaspaloja, mutta niinku fb:ssä sanoin, sen mehun vois kaataa menemään. :)

Related Posts with Thumbnails