11.1.2011

Kiukkuinen spinnaaja

Menin eilen töistä suoraan salille. Olin ihan järrrkyttävän nälkäinen (nälkäisenä olen aina kiukkuinen), joten oli pakko pyörähtää Prismassa hakemassa jotain evästä. Vedin kolme karjalanpiirakkaa yhteen putkeen ja painelin salille. Salilla menin spinningauditorioon jo 20 minuuttia ennen tunnin alkua, fiilistelin musaa luureista ja sotkin niin, että hiki lensi.

Tunti alkoi ja ohjaaja piti musaa ihan liian pienellä ja kälätti koko ajan jotain "kyynärpäät lähellä vartaloa, pää selkärangan jatkona, hallittu ylävartalo..." Diipadaapa. Tiedetään. Ole hiljaa. Mä en tiedä, miten ärsyynnyin tällä kertaa niin paljon. Teki mieli huutaa, että ole nyt hiljaa ja laita musaa kovemmalle. Rauhoituin kuitenkin, kun purin turhautumisen laittamalla vastusta kovemmalle. Tunti oli loppujen lopuksi tosi kiva ja rankka. Ohjaaja sai kaiken kälättämisen anteeksi, kun tunnin lopuksi hän soitti hyvän biisin. En löydä sitä samaa versiota, joka tunnilla soitettiin, mut joku versio se on tästä. Ei tuo biisi kuulosta enää nyt niin hyvältä kuin tunnilla, kun viimeisillä voimilla yritti pysyä rytmissä. Jotkut biisit toimii pelkästään treenimusana, se on selviö.


Spinningin jälkeen tein vielä vähän vatsoja ja selkiä.

Linkkuveitsi laitteessa 3 x 15 (20 kg kiekko)
Sivutaivutukset 3 x 15 / puoli (12 kg)
Yhden jalan maastavedot 3 x 10 / puoli (12 kg)
Selänojennus 3 x 15 (5 kg kiekko)
Hoover 3 x 60 s

Spinning
Kesto: 1 h 14 min
Syke: keski - 155 bpm, max - 176 bpm
Kalorit: 674 kcal

Core
Kesto: 21 min
Syke: keski - bpm, max - 148
Kalorit: 138 kcal

Hups, kello on taas paljon! Nyt pitää kiirehtiä töihin, koska mun pitää tulla kotiin jo kolmeksi... Esikoinen sairastaa ja miehen pitää lähteä Porvooseen pelimatkalle.

2 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Spotifysta löytyi radio edit, kesto 3:22.. Oiskohan se? :)

Oot niin reipas. :)

Ele kirjoitti...

Suvi, en mä tiiä! :D Se oli ehkä pidempi, ku sitä veivattiin ja veivattiin. :P

Related Posts with Thumbnails