2.2.2011

Kesäkunto, mikä?

Mä ärsyynnyin eilen, kun huomasin facebookissa kaverin statuspäivityksen, jossa sanottiin, että NYT alkaa urheilu ja täältä tullaan kesä! Äsken törmäsin yhdessä blogissa samantapaiseen toteamukseen. Kesä tulee ja kuntoon pitäisi päästä? Miksi kesäksi? Ääh. En tajua. Miksei voisi olla ympärivuotisessa kunnossa? Mä voisin toimia tällaisille ihmisille urheilun lähettiläänä ( Laugh ) ja kertoa kuinka hyvä mieli siitä tulee, ja kuinka kiva on olla hyvässä kunnossa ja kuinka paljon se antaa voimia arkeen... Heh.

Talvella liikkuminen vaatii ehkä vähän enemmän asennetta, että jaksaa lähteä tuonne pakkaseen ja loskaan painamaan tai vääntäytyä salille ja kuoria itsensä kaikkien toppakerrosten alta. Kai se kroppakin tykkää talvella kerätä vähän lämpökerrosta, mutta en siltikään ymmärrä miksi talvella ei tarvitsisi huolehtia itsestään?


Tähän samaan purkaukseen voisin sitten kuitenkin itsestäni sanoa sen, että tänä talvena olen urheillut paljon vähemmän kuin kesällä. Kesällä pyöräilin tai juoksin työmatkat. Nykyisin istun työmatkat bussissa ja luen kirjaa. Nautintoja molemmat vaihtoehdot. Odottelen kevättä ja pyöräilykelejä! Olisi niin mahtavaa päästä taas pyöräilemään työmatkat!


Nyt pakkaan treenikassin, meen suihkuun, herätän lapset, puen ne, annan tytöille aamupalaa, vien ne päiväkotiin ja kouluun ja hyppään bussiin lukemaan kirjaa ja kuuntelemaan musiikkia, illalla salille. Hejdå murmelit ja mukavaa keskiviikkopäivää!

5 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Kesähän tuo ne paineet pienten vaatteidensa kera - rantsulla julkisesti röhnöttämisestä puhumattakaan! - että miten sitä nyt kehtaa ja miltä näyttää niissä. Talvella on helppo piiloutua vaatteiden taakse.

Sä oot kyllä tosiaan niin inspiroiva esimerkki. Urheiluhullu. Monilla (kuten myös mulla vuoden sisällä) katoaa alun innostuksen jälkeen se halu. Kerroppa paras kikka millä sen saa pidettyä yllä? :) Mulla se on varmaan nyt se kroppa ja jaksaminen.

Eve kirjoitti...

itse kyllä liikun ympäri vuoden saman verran salikortin ansiosta, mut myönnän et ruokavalion petraaminen alkaa aina tammikuussa!syksyn pimeässä on ihana kääriytyä vilttiin suklaalevyn kans ja ne suklaakilot karistetaan kevyemmällä ruoalla ennen kesää.toki ihanat keveät kesävaatteet tsemppaa lisää hehkeämpää vartaloa etsiessä. Eliiiii...ehkä semisti ilmoittaudun kevätpetraajiin,mutta liikuntaa vaatii mieli ja kroppa ympäri vuoden!:)

Ele kirjoitti...

Suvi: Totta tuokin, mutta mä en kestäis katella ittelläni (kovin paljon) löysää talvellakaan.

Hmm. Miten sen innostuksen saa pidettyä yllä? Ehkä se on se hyvä fiilis mikä siitä tulee. Mä oon vaan niin koukussa, että rupeaa kiukuttamaan jos ei pääse urheilemaan. Se on sellainen paineentasausjuttu, pää pysyy kasassa urheilemalla ja mieli tasapainoisena.

Eve: Tottakai sitä voi välillä ottaa vähän löysemmin. Mullakin menee vähän kausittain itseni hemmotteleminen herkuilla. Herkuttelujakson jälkeen taas palaan ruotuun ja elän tiukemmin. Sopivassa balanssissa molempia, silleen on hyvä.

nata kirjoitti...

löysin vasta äsken sun blogin ja voittaa 100-0 kaikki muoti/lifestyle-diibadaabat! oon niin samoilla linjoilla sun kaa ja tää teksti olis voinu olla suoraa mun suusta (miinus lapset :D). oikein ärsyttäny kuinka tomeria ja ahkeria ja ja ja kaikki bloggaajat ja facebook-tuttavat on ollu tän vuoden alun, kun tietää että normaalisti he viettävät vapaa-aikansa kaljalla istuen tai big macciä syöden :> tsemppii oksupoksujen kanssa ja tää blogi HETI kirjainmerkkeihin!

Ele kirjoitti...

nata: Tulinpa hyvälle tuulelle sun viestistä, kiitos! :) Muuten, nyt jo huomaa, että pahin tammikuutungos alkaa hälvetä ainakin meidän salilta. Sohvaperunat ovat taas palanneet omille paikoilleen. :D

Related Posts with Thumbnails