22.2.2011

Juoksua reppu selässä

Olin eilen illalla päättänyt, että tänään juoksen töihin. Aamulla ei olisi yhtään huvittanut. Mietin jo, että menisinkin bussilla, mutta viimeinen niitti oli se, kun huomasin että kahvi on loppu. Puin sitten viimein juoksukamat päälle ja otin ihan jäätävän painavan repun selkään ja lähdin juoksemaan (sisältö: farkut, ulkotakki, toppi, paita, villatakki, huivi, suihkuvermeet, kosmetiikkaa, kengät, pyyhe). Voin kertoa, että tällä kertaa en nauttinut juoksemisesta. RunKeeperkin sekosi ja pysähtyi itsekseen 25 min kohdalle.
Vihdoinkin perillä. Puuh. Naama ihan hirveän turvonnut. Oon lihonnut parin viikon aikana 3 kg. Nice.

Töissä odotti päivän kohokohta - aamupala (ja aamurööki. Hyi en oo vieläkään päässyt eroon, vaikka lupasin)! Mä en jättäis aamupalaa mistään hinnasta väliin. Työpaikan ruokalassa saa itse kasata mieleisensä leivät ja siihen kahvi kylkeen, maksoi 3,80 €. Ei paha.
Toinen leipä jo hävinnyt kitusiin.

Kesto: ~55 min

Töissä oli hirveä kiire. Puhelin soi taukoamatta ja lisää töitä vaan kantautui mun pöydälle. Olokaan ei ollut paras mahdollinen. Päätä jyskytti, kurkku on kipee, niskat jumissa ja pää ihan pumpulinen. Nappasin pari buranaa ja olo parani vähäsen. Meinasin jo vähän ahdistua työmäärästä, mutta loppupäivä oli kuitenkin kiva ja sain pöydän tehtyä tyhjäksi.

Tänään alkaa Muodin Huipulle. Jee! Seuraako muut? Mä katson aika vähän telkkaria, mutta nämä sarjat ja ohjelmat on "pakko" nähdä: Putous, Idols, American Idol, Muodin Huipulle, Top Chef ja Satuhäitäkin katson ihan mielellään. Laatusarjoja kaikki. ;) Eikö?

2 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Meillä on töissä tosi halvat leivät mun mielestä, esim reissasi kahdella leikkeellä on 1,80. Kaikki muut päälliset; voi, tomaatti, kurkku, salaatti, suolakurkku on ilmaisia ja niitä voi kasata siihen miten paljon haluaa :) Mäkään en pysty olemaan ilman aamupalaa. Tulee heti huono olo.

Mä en kyllä töihin lähtisi juoksemaan. No okei, Vuosaari-Töölö muutenkin, mut jotenkin ei inspaa.. Pitäis lähteä hirmu aikaisin ja sitten se laittaminen siellä päässä, no thanks.

Ele kirjoitti...

Suvi: Teillä on kyllä halpa aamupala! Kateeks käy... :P

Vuosaaresta Töölöön on kyllä hieman matkaa. Työmatkajuoksussa ärsyttävintä on repun kanssa juokseminen. Muuten se menis ihan jees, vaikka joka päivä. Töissä tulee laittauduttua tosi nopeesti, eikä siellä voi enää ruveta pähkäilemään vaatteiden kanssa, ku repusta löytyy vain yksi asuvaihtoehto. :D Mut kyllä työmatkapyöräily on parasta. Kunpa olis jo pyöräilykelit.

Related Posts with Thumbnails