27.2.2011

Sunny sunday

Aurinkoinen sunnuntai jatkui yhtä hyvään malliin kuin aamu alkoi. Lähdin kahdentoista aikaan salille Salmisaareen.
Menin spinningtunnille, joka osoittautui Body & Mind-tunniksi. Tunti ja ohjaaja yllättivät positiivisesti. Spinningauditorion valkokankaalle oli heijastettu tunnin rakenne, rasitustaso (1-5) ja jokaisen osion kohdalla alareunassa meni aikajana, josta näki kuinka kauan osiota on vielä jäljellä. Ohjaaja ei puhunut tunnin aikana juuri mitään, ennemminkin kehotti keskittymään omaan treeniin, tekniikkaan ja miettimään omaa tavoitetta tunnille. Ohjaaja ei edes kertonut onko menossa mäkiosuus, tasamaa, juoksu ja mennäänkö istuen vai seisten. Treenin sai siis ihan itse rakentaa. Tunnin biiseissä ei ollut sanoja, mikä myös helpotti keskittymistä omaan treeniin. Tykkäsin tosi kovaa! Carina oli hyvä ja innostava ohjaaja. Hän on "vanha tuttu" Sellosta, enkä ollutkaan häntä pitkään aikaan. Sain tehtyä hyvän treenin. Hikoilin kuin pieni porsas (niinku aina), sain tyhjennettyä pään kaikista ylimääräisistä ajatuksista ja tuli tosi hyvä olo! Spinningin jälkeen menin vielä Carinan vetämään puolen tunnin shapeen. Ihana yhdistelmä! Taidan ottaa tavaksi, jos vain jatkossakin suoriudun tuohon aikaan salille.
Spinning
Kesto: 45 min

Shape
Kesto: 30 min

Salireissun jälkeen puin lapset ja lähdimme kummitytön synttäreille. Ihanan aktiivinen päivä ja aurinkoinen mieli. Kevät tulee, lumi sulaa ja pyöräilykelit lähenee. Jei!

5 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Oi löysin blogisi äsken ja jään lukijaksi. Oon samanlainen endorfiininarkkari ja liikunta-addikti... kiva löytää hengenheimolaisia ;>

Ele kirjoitti...

Satu: Tervetuloa lukijaksi! :)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Oon lukenut sun blogia jo aika pitkään ja tulipa mieleeni, että voisitko tehdä joskus video-postauksen? Omasta treenistäni tai ihan istä vain, olis kiva. (:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Löysin tän blogin pari päivää sitten ja oon ihan koukussa :) Mielenkiintoista luettavaa ja kuvia just sopivassa suhteessa :)

Itse käyn kans Elixiassa aina kun pääsen ja pienen lapsen äitinä (Pikkusisarusta toivotaan saapuvaksi mahdollisimman pian) kaipaisin kyllä vuorokauteeni lisää tunteja että voisin urheilla niin paljon kuin tahtoisin ;)

-Milla24

Ele kirjoitti...

Anonyymi: Videopostaus, hui! :D Eiku voisin mä sellaisen väsätä joskus, kunhan keksin aiheen ja toteutuksen. Oon mä itse asiassa joskus videoinut mun kotitreenejä, mutta ne on aivan huvittavia, kun tytöt tulevat viereen tekemään "samoja" liikkeitä. :D

Milla24: Kiva kuulla! :) Tervetuloa toistekin, toivottavasti tykkäät lukea jatkossakin.

Pienten lasten vanhempien vapaa-aika on aina kortilla. Harrastusten mahduttaminen kalenteriin vaatii suunnittelua.

Related Posts with Thumbnails