17.3.2011

10 tuntia unta!

Täällä istuu leveästi haukotteleva hyvin nukkunut pirkko. Nukahdin eilen sohvalle käytännössä kahdeksalta. Torkuin vähän väliä, kunnes havahduin, että lapsille pitää laittaa iltapala. Laitoin lapset nukkumaan ja menin takaisin sohvalle "katsomaan telkkaria", eli nukahdin taas. Miten voikin väsyttää näin paljon? Puhti on ollut vähän kateissa, mutta eiköhän se taas löydy. Keväällä on vähän ristiriitainen olo. Nautin ihan hirveästi lämpenevistä ilmoista, kirkkaasta auringonpaisteesta, mutta samaan aikaan väsyttää hirveästi ja yhtäkkiä mieleen pulpahtaa loputtoman pitkältä tuntuva to do -lista. Tekee hirveästi mieli ottaa itseä niskasta kiinni ja laittaa repsottavat asiat kuntoon. Tuntuu hyvältä ajatukselta juosta joka päivä töihin ja aloittaa yhtäkkiä suursiivous ja sisustaa koti vähintäänkin uusiksi. Mutta ainiin, muahan väsyttää. Ei ihme, että väsyttää, jos kuvittelee pystyvänsä yhtäkkiä tekemään kaiken.
Onko muilla kevätväsymystä? Miten selviydytte siitä?

3 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Mä istun koneella yövuoron jäljiltä (22-07). En malta oikeen mennä nukkumaan, kun pistin johdolle vähän kärkästä sähköpostia :D

Kunnon unet tekee tosi hyvää silloin tällöin! Mulla on aika usein iltoja, että meen ennen ysiä nukkumaan. Pakko, kun ei muuten saa tarpeeks unta.

Älä vedä ittees piippuun stressin takia! Ei se elämä sen parempaa ole, vaikka ikkunat oiskin pesty heti ensimmäisten joukossa ;)

Mau kirjoitti...

Poikaystävä on saanut mut tuntemaan syyllisyyttä siitä, että joskus vaan on semmosia kausia, että nukun päikkärit, 10 tunnin yöunet ja sit vielä aamut torkun sängyssä, kun ei muuten jaksa!

No nyt oon kuitenkin antanut vaan olla. Jos väsyttää, meen nukkumaan. Ja annan nukkua niin pitkään kun itsestä tuntuu hyvältä. Kai se on liika aurinko mikä nykyään pistää väsyttämään..?

Ele kirjoitti...

Suvi: Saitko vastinetta viestillesi?

Kunnolla nukutun yön jälkeen elämä on paljon hauskempaa ja maailma parempi paikka, joten pitäisi ottaa tavaksi.

En mä stressaa, en suostu. Sysään kaikki suursiivoushömpötykset taka-alalle. Teen niitä vaikka sitten kesälomalla. :P

Mau: Kai tää kevät on vähän sellaista aikaa, että nyt tajuaa, miten pimeää on ollut pitkään ja miten uupunut sitä onkaan talven jäljiltä. Ja totta, silloin pitää nukkua kun nukuttaa. Kroppaa täytyy kuunnella! :)

Related Posts with Thumbnails