14.3.2011

Go go Expo

Kävin sunnuntaina GoExpo-messuilla. Olipas vähän kökköiset messut. Mulla ei ollut varsinaisesti mitään odotuksia messuilta, mutta en päässyt myöskään yllättymään positiivisesti. Siellä oli urheiluvaatteita, pyöriä, kalastus- ja metsästyshärpäkkeitä ja jotain tanssilavoja, joissa heilui danssaajia. Mielenkiintoisin anti oli pyörät. Voi vitsit, että siellä olikin hienoja pyöriä! Ne eivät muuten ole ilmaisia! Yhdenkin pyörän hintalapussa luki 2500 €. Huh. En kyllä osaa sanoa, mitä siellä olisi pitänyt olla enemmän, että olisin tykännyt, mutta jotain sieltä puuttui. Yhteenvetona voisi sanoa, että messut olivat yhtä hyvät kuin mun kuvasaldo sieltä. Jokainen kuva on julkaisukelvoton.
Kävikö teistä joku messuilla? Mitä piditte?

2 kommenttia:

Kersti kirjoitti...

Minulle messujen parasta antia olivat golfvaatteet! Tein monta hyvää löytöä ja sain jopa uudet kengät todella halvalla. :) Lisäksi himoitsin Suomen Urheiluliiton Juoksukoulu -kirjaa, jonka sain myöskin. Mutta joo, treeniosio oli kyllä aika suppea ja itsekin ihalin upeita pyöriä. :)

Ele kirjoitti...

Kersti: Katselinkin, että golffaajille oli ihan kivasti tarjontaa. Luin lurden blogista, että hän oli bongannut vaikka mitä kivaa ja kiinnostavaa. Ehkä siis vika olikin itsessäni. Olisi pitänyt ottaa etukäteen selvää mielenkiintoisista asioista. Ensi kerralla viisaampana sitten...

Related Posts with Thumbnails