12.3.2011

Pelottava maailma!

Japanin uutiset ovat todella pelottavia! Jähmetyin koneelle lukemaan uusimpia uutisia, enkä tiedä mitä ajattelisin. Hetki sitten luin, että Fukushiman ydinvoimalassa on ollut räjähdys. Mitä seuraavaksi? Mitä tästä seuraa? Miksi tällaisia suuria mullistuksia on nykyään koko ajan vain enemmän? Eihän meillä Suomessa ole suurta hätää, mutta onko meidän lapsilla muutaman kymmenen vuoden päästä?


Sad

6 kommenttia:

Suski kirjoitti...

Japanin tapahtumat on ihan kamalia! Paha mieli siellä asuvien puolesta :(
Pelotta myös, että mitä jos Suomessakin tapahtuu jotain, ja yksi ydinvoimaloista räjähtää. Tai jos sellainen räjähtää Venäjällä.

Suvi kirjoitti...

Mä oon myös ollut tosi järkyttynyt näistä uutisista. Eilen meni työpäivästä iso osa live streamin katsomiseen. Yksikin autoilija kaasutti viimeistä päivää tsunamia pakoon, mutta ei ihan ehtinyt ja aalto pyyhkäisi auton kuin pienen roskan mennessään. Kamalaa.

Ydinvoima on ihan uskomaton juttu. Montako niitä tänne olikaan tulossa? Viisi? Jepjep...

weighmyfood kirjoitti...

Moikka,

eksyin blogiisi ensimmäistä kertaa tänään löydettyäni sen blog lovinin kautta. Oli pakko heti lueskella juttujasi useampi kappale ja klikata myöskin seuraa-nappulaa.

Minusta on ihana lukea sporttisten ihmisten juttuja ja sinun blogissasi on sellainen hauska tunnelma, jos sitä tunnelmaksi voi kutsua.

Mitä tuohon Japani-katastrofiin tulee, niin kauhulla on tuota uutisoitua seurattu täällä Tampereen suunnaltakin. Vähän jopa liiankin kauhulla, kun sairaslomalaisella tätä aikaa tuntuu olevan hieman liikaa.

Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle Japani-huolesta huolimatta :)

Rilla, kirjoitti...

:(

Anonyymi kirjoitti...

Ihana blogi sulla! Kävin nostattamassa treenimotivaatiota katselemalla sun kuvia tässä brunssin lomassa. Arvaa, miltä tuntui pitsaa mussuttaessa katsella niitä? ;) Odottelen vielä hetken jäiden sulamista ja sit kaivan juoksulenkkarit kaapista yli vuoden tauon jälkeen. Rentoa sunnuntaita sulle! xxx, Rosita

Ele kirjoitti...

Suski: Niin on, todella paha mieli! Pitää yrittää itse omalta osaltaan vaikuttaa esimerkiksi vastustamalla ydinvoimaa.

Suvi: Aivan järkyttävää! Ei oikeasti pysty edes käsittämään. Mäkin katsoin videoita ja kuvia ihan suu auki ja päivittelin vain. Voiko olla edes totta? Ikävä kyllä on. :(

Joo, ja ei ydinvoimalle!

weighmyfood: Kivaa, että löysit blogini! :) Tervetuloa, toivottavasti viihdyt jatkossakin!

Rilla: Niinpä. :(

Rosita <3: Kiva, kun tykkäät! :) Mäkin mussutin sunnuntai-iltana pitakebabia tosi hyvällä ruokahalulla. ;) Mennäänkö joskus yhdessä lenkille?

Related Posts with Thumbnails