7.4.2011

Itämerijuoksu

Havahduin vasta nyt tähän Itämerijuoksu-kampanjaan, vaikka olen tästä jo pariinkin otteeseen lukenut Hannan blogista. Itämerijuoksun ensimmäinen juoksu juostaan ensi keskiviikkona klo 17.30. Juoksuja on luvassa joka keskiviikko kesäkuun loppupuolelle saakka. Juoksun kesto on noin tunti ja luvassa on muutakin kuin perus juoksemista, matkan varrelle on luvattu yllätyksiä. Eikä tarvitse yhtään miettiä, onko huippukunnossa, kun tapahtumaan voi osallistua vaikka kävellen. Tärkeintä on, että on mukana. Osallistumismaksu on 10 euroa ja se menee Itämeren suojeluun.

Infopaketti suoraan Nudgen sivuilta kopioituna:

  • Lähtö Nudgesta kello 17.30, erikseen ilmoitettavalta kakkosaloituspaikalta kello 17.45
  • Juoksun hinta 10 euroa / juoksu. Käteismaksu etukäteen Nudgessa olevaan pandalippaaseen
  • Luomupirtelön tilaaminen Nudgeen (toimitus juoksun jälkeen) : pirtelön tilaus viimeistään juoksua edeltävänä päivänä kello 16 mennessä (edellyttää shake-passin ostamista etukäteen)
  • Kaksi ryhmää: harrastelijat (5-6 km tunnissa) ja aktiivijuoksijat (10-11 km tunnissa)
  • Juoksu loppuu Nudgeen -mahdollisuus sosiaaliseen hengailuun Nudgessa.

Itse olen menossa, sain juuri mieheltä luvan mennä. Kuinka moni teistä ottaa haasteen vastaan? Juoksuseura olisi tervetullutta.

1 kommentti:

Mau kirjoitti...

juoksuseura olisi ihana. Oon yksin hirveän huono lenkkeilijä, tarvitsen sen toisen siihen skarppaamaan koko ajan, vaikka mitään ei pystyis puhumaan.

Related Posts with Thumbnails